Populiariausi Auskarų Pavadinimai ir Vietos

Išsamus auskarų pavadinimų ir vėrimo vietų vadovas

Populiariausi Auskarų Pavadinimai ir Vietos

Populiariausi Auskarų Pavadinimai ir Vietos

Stiliui užbaigti galite naudoti daugybę papuošalų rūšių. Karoliai, auskarai ir žiedai yra tarp šių papuošalų, o auskarų vėrimai šiandien plačiai naudojami. Nors auskarai veriami į bambą, antakį, liežuvį, lūpą ir nosį, ausys išlieka populiariausia vieta. Sidabriniai auskarai, kurie atrodo labai elegantiški ir traukiantys akį, gali būti veriami ir kitur, ne tik į ausis. Įveskite paieškos užklausą: auskarų vėrimas, kad rastumėte daugiau informacijos apie populiarias vietas ir specialistus.

Daugybė kremzlių ausyje daro šią vietą tinkamą auskarų vėrimui. Tarp šių papuošalų dažnai naudojamas titanas, kuris greitai prisitaiko prie kūno. Tačiau kremzlių auskarams nebūtina, kad ausis būtų praduriama. Galite išbandyti kremzlių auskarus su spaustukais, kad pridėtumėte savo stiliui unikalumo. Jei ieškote kremzlių auskarų, galite apžvelgti populiariausius produktus ir pasirinkti tuos, kurie geriausiai atitinka jūsų stilių. Be to, šie papuošalai puikiai dera su kitais papuošalais, tad jei norite padovanoti dovaną, pasirinkę ypatingą dieną ir peržiūrėję Kalėdinių dovanų karolių pasirinkimus, galite pradžiuginti savo artimuosius ir padėti jiems užbaigti savo stilių.

Kadangi rinkoje yra daugybė skirtingų auskarų, svarbu atlikti tyrimą prieš pradurimą. Tyrimo metu sužinosite, kurioje vietoje norite pradurti auskarą, kiek tai kainuos ir, ypač, kiek tai skaudės. Remdamiesi surinkta informacija, galite nuspręsti, kurioje ausies dalyje norite pradurti. Prieš auskarų vėrimą galite pasikonsultuoti su specialistais įvairiose vietose, pavyzdžiui, Pasvalyje ar Kaune.

Populiariausi auskarų pavadinimai ir vietos yra šie:

Nors ausų auskarai padeda sukurti elegantišką išvaizdą, po ausų pradurimo gali prireikti ypatingos priežiūros. Jei neprisižiūrėsite, pradurtos vietos gali užgyti su žaizdomis, todėl svarbu reguliariai rūpintis auskarų priežiūra. Ši priežiūra gali skirtis priklausomai nuo pradurtos vietos, tačiau užtruks tik kelias minutes, taip išvengsite galimų neigiamų pasekmių. Jei jus domina auskarų vėrimas be skausmo Kaune, verta ieškoti atsiliepimų ir paslaugų teikėjų, pavyzdžiui, Treatwell platformoje.

Auskarų Pavadinimai

Ausų auskarai šiuo metu labai populiarūs. Auskarų modeliai ne tik suteikia išvaizdai elegancijos ir unikalumo, bet ir siūlo daugybę formų ir dydžių pasirinkimų. Kadangi ausų auskarai tinka beveik bet kokiai išvaizdai, galite pasirinkti tinkamą modelį tiek oficialiems renginiams, tiek kasdieniams susitikimams, kad visi atkreiptų į jus dėmesį.

Ar smalsu sužinoti populiariausius auskarų pavadinimus? Jei nusprendėte įsiverti auskarus, bet esate naujokas šioje srityje, galbūt nerimaujate, kiek tai skaudės. Jei jaučiatės užtikrintai, galite rinktis šiek tiek skausmingesnes vietas, tačiau jei nenorite, neturėtumėte savęs versti. Jei ieškote specifinių vietų, kur būtų atliekamas auskarų vėrimas, galite apsilankyti grožio salonuose Kaune, Klaipėdoje ar Vilniuje.

Prieš aprašant specifinius auskarų tipus, reikėtų atkreipti dėmesį, kad auskarai pagal vietą yra skirstomi į tris bendras kategorijas: išoriniai ausų auskarai, vidiniai ausų auskarai ir lobo auskarai. Kiekvieną iš jų trumpai apžvelkime:

Išoriniai ausų auskarai

Išoriniai ausų auskarai, kaip rodo pavadinimas, yra ausies išorinėje dalyje. Nepamirškite, kad ausies spenelis yra kita ausies dalis ir priklauso išorinei ausies daliai. Bet kuris auskaras, pradurta ausies išorinėje dalyje, laikomas išoriniu ausų auskaru.

Vidiniai ausų auskarai

Vidiniai ausų auskarai, skirtingai nei išoriniai, yra ausies vidinėje dalyje. Dėl to vidiniai ausų auskarai yra labiau paslėpti nei išoriniai, tačiau tinkamame apšvietime ar teisingoje išvaizdoje gali būti labai matomi. Norėdami subtilios elegancijos, galite svarstyti vidinių ausų auskarų įsivėrimą.

Lobų auskarai

Be anksčiau paminėtų auskarų, lobų auskarai yra viena iš dažniausiai naudojamų auskarų rūšių. Daugelis žmonių renkasi lobų auskarus ne tik todėl, kad juos lengva įsiverti, bet ir dėl mažesnio skausmo. Ausies spenelis žinomas kaip mažiau skausminga vieta, todėl tai yra puiki vieta minimalistiniams auskarams. Jei esate naujokas ausų pradurime, prieš pradurimą galite išbandyti, kaip auskaras atrodys jūsų ausyje. Auskarų vėrimas Šilainiuose ar Šiaulių Akropolyje taip pat gali būti geras pasirinkimas pirmą kartą veriantiems auskarus.

Ausų Auskarų Vietos

Ausų auskarų vietos gali būti ausies minkštoje arba kremzlinėje dalyje. Jei norite pradurti ausį įvairiais būdais, galite pradurtis lobo dalį. Pradurdami antrą ar trečią lobo dalį, galite sukurti unikalų stilių. Kadangi ausų pradurimas atliekamas naudojant skirtingas technikas, galite pasirinkti norimą ausies dalį. Tačiau kadangi šis procesas turi būti atliekamas naudojant profesionalias technikas, svarbu iš anksto atlikti tyrimą ir pasirinkti tinkamą vietą. Po sprendimo pradurti ausį, galite peržiūrėti kombinuotų auskarų modelius ir pridėti savo stiliui elegancijos. Jei ieškote specializuotų paslaugų, auskarų vėrimas Akropolyje Kaune ar Vilniuje gali būti geras pasirinkimas.

Tragus Piercing

Galbūt norite subtiliai išsiskirti. Tai galima pasiekti naudojant tragus piercing. Šis 1980-ųjų metų mados elementas vis dar išlaiko populiarumą ir suteikia elegancijos. Tačiau tragus piercing reikalauja priežiūros, todėl po konsultacijos su specialistu turėtumėte laikytis nurodymų kelias dienas, kad pasiektumėte norimą stilių. Jei jus domina auskarų vėrimas tragus, verta išbandyti paslaugas Vilniuje, pavyzdžiui, Oze.

Helix Piercing

Jei norite įsiverti helix piercing, nesate vieniši! Šis ausies viršutinėje kremzlinėje dalyje esantis piercing gali būti personalizuotas įvairiais papuošalais. Galite įsiverti kelis auskarus toje vietoje ir sukurti unikalų stilių. Auskarų vėrimas į kremzlę gali būti atliekamas įvairiose vietose, įskaitant Kauną ir Vilnių.

Rook Piercing

Jei norite pridėti intrigos savo stiliui, rook piercing gali būti puiki idėja. Šis unikalus auskarų modelis šiuo metu labai populiarus, todėl galite svarstyti įsiverti rook piercing. Įsiverdami šį auskarą į vidinės ausies viršutinę dalį, galite išryškinti grožį ir eleganciją.

Conch Piercing

Tarp visų matomų auskarų tendencijų conch piercing yra labai populiarus. Šis ausies viduryje esantis auskaras suteikia drąsų ir išskirtinį stilių. Jei norite įsiverti conch piercing, atsižvelgdami į ausies formą galite pasirinkti tinkamą vietą. Šis auskaras padeda sukurti unikalų ir akį traukiantį stilių. Auskarų vėrimas gali būti atliekamas ir paslaugų teikėjų, kaip Modus ar Figaro, salonuose.

Lobe Piercing

Visi žino lobe auskarus, jie yra populiarūs tiek tarp moterų, tiek tarp vyrų. Lobe auskarai yra universalūs ir išlaiko populiarumą kaip vieninteliai kūno papuošalai. Šioje vietoje galite naudoti įvairius auskarus, pavyzdžiui, auksinius ar su rutuliukais. Jei ieškote vietos auskarų vėrimui, galbūt jums tiks paslaugos, teikiamos Jonavoje ar Šiauliuose.

Daith Piercing

Daith piercing atliekamas per vidurį ausies kremzlės. Šis unikalus auskaras yra puiki galimybė tiems, kurie nori išsiskirti. Jei nusprendėte įsiverti daith piercing, turėtumėte išsamiai ištyrinėti priežiūros procesą. Tinkamai prižiūrint, daith piercing greitai gyja ir suteikia išskirtinį stilių. Auskarų vėrimas gali būti atliekamas įvairiose vietose, pavyzdžiui, Klaipėdos BIG ar Panevėžyje.

Anti-Tragus Piercing

Anti-tragus piercing, populiarus pastaraisiais metais, ypač su kometų ir mikro stiliaus auskarais, yra kremzlių auskarų klasėje. Šis auskaras, esantis šalia tragus, turi ilgą gijimo laikotarpį dėl savo vietos. Po gijimo galite naudoti norimus papuošalus ir atrodyti elegantiškai.

Snug Piercing

Jei spaudžiate ausies spenelį, galite pajusti trikampę kremzlę, vadinamą anti-tragus. Jei sekate kremzlės liniją tarp ausies krašto ir vidinės kremzlės, rasite snug piercing vietą. Šis auskaras, taip pat žinomas kaip anti-helix piercing, suteikia unikalų stilių. Auskarų vėrimas gali būti atliekamas įvairiuose miestuose, įskaitant Raseinius ar Mažeikius.

Orbital Piercing

Orbital piercing, kaip rodo pavadinimas, apima du ausies pradūrimus, per kuriuos praeina auskaras. Dažniausiai tai atliekama išorinėje ausies dalyje. Jei svarstote įsiverti orbital piercing, galite pasirinkti tinkamus papuošalus ir pridėti savo stiliui unikalumo.

Auskarų Skausmo ir Nemalonumo Lygiai

Auskarų skausmo ir nemalonumo lygiai priklauso nuo individualios skausmo jautrumo ribos. Kadangi kiekvieno žmogaus skausmo lygis skiriasi, nėra tikslios informacijos apie tai, kiek skaudės auskarų vėrimas. Kai kuriems žmonėms auskarų vėrimas gali būti labai skausmingas, kitiems - visai neskausmingas. Jei ieškote mažiau skausmingo auskarų vėrimo metodo, galite svarstyti auskarų vėrimą su adata Kaune ar Vilniuje.

Kur Versti Auskarus?

Auskarus galima verti įvairiose kūno vietose. Čia pateikiamos populiariausios auskarų vietos:

Prieš verti auskarą, svarbu pasikonsultuoti su profesionaliu auskarų verimo specialistu ir užtikrinti, kad procedūra būtų atliekama steriliomis sąlygomis, naudojant sterilias priemones. Taip pat svarbu susipažinti su auskarų priežiūros ir gijimo procesu. Renkantis auskarų vietą, reikėtų atsižvelgti į asmeninius pageidavimus ir skausmo ribą.